Овошје и зеленчук

Нашата фабрика е целосно опремена со линии за преработка на овошје и зеленчук и како дел од нашите производи можеме да понудиме вишни, сливи, јагоди, малини, капини, бобинки и цреши.

Како додаток на широкиот спектар на овошје, нашите производни линии обработуваат различни видови на зеленчук во неколку завршни форми како свежи и печени пиперки, краставици, и домати, тоа се дел од производите кои најмногу ги бараат клиентите...!

Во нашата палета на производи, покрај свежото и замрзнатото овошје и зеленчук, неодамна почнавме да произведуваме сушено овошје (вишни и модри сливи) а наскоро ќе ја зголемиме палетата на производи…

Свежо, Замрзнато, и пакувано овошје и зеленчук

 

 

Фруктана може да испорача свежо овошје и зеленчук од сите познати региони низ земјата. Производите можат да се пакуваат во било која амбалажа што ќе ја побара клиентот, или набрани и изладени директно од фармите и плантажите…

 

Етикетирање и пакување

Етикетите и пакувањето можат да бидат во било која форма и големина по желба на купувачот.

 

 

 

gdpr-слика
Оваа веб-локација користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со користење на оваа веб-локација се согласувате со нашите Политика за заштита на податоци.
Прочитај повеќе