Нашата понуда

23 Долгогодишното искуство нè прави најдобри на ова поле!Фруктана е компанија за производство, преработка и извоз на овошје и зеленчук основана е со цел да врши производство и преработка на вишни како главна суровина. Станува збор за компанија во приватна сопственост формирана во 2000 година 2000.


Прочитај повеќе

Инспирирајте се!

Свежо, Замрзнато, и пакувано овошје и зеленчук


Фруктана може да испорача свежо овошје и зеленчук од сите познати региони низ земјата. Производите можат да се пакуваат во било која амбалажа што ќе ја побара клиентот, или набрани и изладени директно од фармите и плантажите.


Прочитај повеќе

250
Тони овошје и зеленчук се продаваат неделно!


Изберете помеѓу различни овошја и зеленчук

Дома

Овошје и зеленчук

Свежо овошје и зеленчук од сите познати региони низ земјата.

Дома

Пастеризирани вишни

Свежи вишни без семки, пастеризирани без конзерванси во лименки.

Дома

Вишни во алкохол

Свежи вишни, тип “Облачинска“, во 80% алкохол.

Уверете се и самите, нарачајте бесплатен примерок од нашите производи (свежо овошје и зеленчук)! !!!


Нарачајте пратка

Поврзете се со нас преку социјалните мрежи: