July 4, 2023

Сезоната на вишни како можност за летна студентска работа во Фруктана

Сезоната на вишни како можност за летна студентска работа во Фруктана   Јуни и јули се најзафатените месеци за Фруктана, компанија за откуп и преработка на […]
June 8, 2020

„Фруктана“ ДОО од некогашна жртва на транзицијата денес успешна извозна фирма

Овоштарството е гранка која што бара повеќе години вложување. Aко подигнете современи плантажи и ги избегнете ризиците како што се временските неприлики и ризици поврзани со продажба, тогаш […]
February 26, 2020

„ФРУКТАНА“ ДОО – 20 ГОДИНИ УСПЕШНО ПРИСУСТВО НА ПАЗАРОТ

Друштвото за преработка, производство, услуги, трговија и увоз-извоз на земјоделски производи „ФРУКТАНА “ ДОО – с. Аргулица – Карбинци е основано во 2000 година. Компанијата е […]
gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more